Bloggarkiv

2008-11-20

Tack Sofia!

, 2009-03-30

Jaha, så var då tiden över..

Tiden då Sofia Collman hade 6 veckors praktik hos oss:)

Sofia är en “gammal goding” som camperat med mig sen hon var typ 10 år. Sofia rider väldigt bra och har en naturlig känsla för att få hästarna mjuka och ett väldigt stort hjärta för alla hästar, även de som inte alltid har så lätt för sig.

I framtiden hoppas vi kunna ha Sofia hos oss som beridarelev. Sofia, you are always on my mind, you are allways on my mind..:) Nina

Avec har kommit!

, 2009-03-16

Äntligen, guds gåva till mänskligheten har kommit!

“Guds gåva till mänskligheten”, “anledningen till att vi gör detta”, “framtidshoppet”, “han får faktiskt gå före en semesterresa”, “ny kostym, behövs det verkligen? Nej håll i pengarna eftersom Avec kommer snart”; ja kommentarerna har varit många ifrån min princessa gällande denna häst. Åh förlåt, inte häst utan investering!

Och jag är “tyvärr” benägen att hålla med…. Förlåt kära dressyr-änklingar, men ibland har de rätt. Vilken underbar individ. Trevlig exteriör, underbara gångarter, frammåtbjudning och ett sinne som jag önskade se hos fler (inklusive ryttarna..:).

På återseende bland oss panelhönor vid framridningen!

Mvh Mikis “faktura-mottagaren” Samma Ras:)

Ericsberg succé 7-8 mars

, 2009-03-16

Jag har haft en helg i sagornas tecken:)

Tänk er ett vackert slott med värme och karaktär, hemlagade älgfärsbiffar med murkelsås, snittar och champagne och slottsguidning, vackra dressyrhästar som dansar fram i manegen, ivrigt lyssnande från kunnig publik och en ledning och tränare som håller högt i tak och lugnt,tryggt matar sig igenom 3 hela dagars utbildning av svensk dressyrelit!!! Kan det bli bättre…..? Hmm, ja det skulle möjligtvis vara en båt i Karibien,sol, värme ,semester, Mikis och goda vänner;)

Kram Nina

Läs fler blogginlägg