CDI 3 Mierzecin, Polen- Dag 3

2009-06-12

FREDAG – Nu gäller det! av Mikis

Dzień dobry! Efter en god frukost tillsammans gick jag och Nina ner till Ajax för att säkerställa att stjärnan hade sovit gott. Jag flög lite extra efter gårdagskvällens bravader med personbästa på 132 i bowlingen (Greken höll den svenska fanan högt och vann. Nina vann likväl om man räknar bakifrån..).

Nina satt upp och skrittade ut Ajax medan jag valde att se första klassen; S:t George. Det blåser närmast storm för tillfället med skiftande kraftiga regnskurar vilket gör tävlandet till en utmaning. Arrangörer som jagar bortflugna plakat, domare som tappar hattar och dressyrstaket som faller inne på banan och skapar oväntade extramoment för ekipagen; Allt detta kändes skönt att se… från läktaren. Inte ett dugg orolig dock eftersom jag vet att mitt team är säkert i stunder dom denna. “When it´s going to get tough, the…”

Jag fortsätter mitt övande på det polska språket med kollegor runt “ringside”. Verkar inte gå så bra oavsett vad jag säger för de svarar hela tiden “Hallo” med sina stenansikten. Hmm, how to break the ice..? Min nya bundsförvant Przemyslaw Kozanowski (Polen), elev till Kyra Kyrklund som gjorde bra ifrån sig under tävlingsmomentet får hjälpa mig i mitt kontaktsökande. Han verkar kunna detta.

Efter en god lunch är det nu dags för förberedelse inför GP start 17.36. Ekipagen kommer ifrån Polen, Tyskland, Estland, Lettland och Frankrike. Dags att supportera och stödja. Håll tummarna!

Do widzenia! Mvh Mikis

Läs fler blogginlägg