Falsterbo 2009

2009-08-14

Ajax var väldigt het första dagen

Gick inte riktigt som önskat. Ajax var väldigt het första dagen och det ledde till många missar. Dryga 60 %. Mycket bättre i GP special, knappt 63 % och bättre känsla. Hade velat visa Ajax som han var på NM och lite bättre men kanske var det som någon sa. Resan var för kort till Fa-bo. Jag borde rest till Sthlm och tillbaka först. Éfter 100 mil är Ajax lagom tempererad ;). (läste just ett uttalande av Per Pileryd där han berättade att han och Johan Ifverson håller på med utkast till en bok. “100 bästa ursäkterna från en dressyrryttare”. Kanske kan jag få en plats där….)

Efter Fa-bo var Ajax på vet check hos Jonas T och han var super fräsch. Härligt med tanke på alla resor vi gjort. Han fick ändå två veckors semester då jag och Mikis hade dito. Tack Sara Perklev och Anna Bergström som höll ordning i stallet när vi var borta.

10 augusti börja allvaret igen. Avec,Diesel och Amir in från bete. Capriccio börja jobba ordentligt och Ajax sättas igång.
Alla känns jättefina!!

Nu till helgen åker Ajax till Aledal och Öland för kombinerad myshelg och GP start.

Får se när de andra får komma ut. Inte högst på prio nu men dom behöver få miljö träna lite.

Håll tumme i helgen och kram Nina.

Med vänliga hälsningar,

Nina Bengtsson

Läs fler blogginlägg