Bloggarkiv

2008-11-20

Längtar efter våren..

, 2010-01-28

Med en halvmeter snö på gården i dagar, veckor, ja månader börjar jag nu längta efter sol, vår och grönt gräs.

Till och med den välkända skånska leran är saknad:) I dessa stunder av köldfrusen kropp och misströstande sinne (fått veta att jag är reserv till Scandinavium. Hade hoppats på en ordinarie plats) gäller…. hav förtröstan!!

Ajax känns super och har börjat passagera så som jag alltid drömt om. Capriccio har blivit mer självbärig och bara finare och finare att rida. Diesel visar stjärnpotential och tränar magnifika byten. Domare gratulerar till den fantastiska fuxen som heter Amir. Avec är bara världens charmigaste gummiboll.

Charlie Brown är alltid glad oavsett väder. Mikis är en krävande och kärleksfull livskamrat. Sandra är en klippa i stallet. Vi bor i ett härligt hus på Torreberga Gård. Vi har ett givande samarbete med Pernilla Ström och Klas Eklund på Tygelsjögården. Se de nya bilderna på först side vinjetten.
…..och snart är det földags på gården.

Positiva tankar gör att jag lever längre och har roligare :)

Reserv-Nina

Världens bästa röda cocker, Charlie Brown

, 2010-01-17

I september kom en liten röd jaktcockerspaniel in i Mikis och mitt liv, Trollebergarens Charlie Brown.

Charlie Brown är uppfödd på Trollebergarens kennel i Harlösa hos Caj och Anki Lindlbom. Hans mamma, Smedmästarens Rufsa är en framgångsrik tävlande jakthund med meriter från både SM och EM. Pappan (som är dansk) likaså. Många av er har nog redan träffat Charlie Brown, eller CB som flera kallar honom. Han är redan välberest med bl.a Djursholms elittävling samt Stockholm Horse Show på sin agenda.

Charlie är en glad och positiv hund som älskar både att kela och jobba. Tack vare vår eminenta tränare Jeppe Stridh samt Mikis fokusering är både jag och Charlie väluppfostrade och kan både sitt, ligg, rulla runt och vacker tass ;)

Kramisar, Nina

Läs fler blogginlägg