Världens bästa röda cocker, Charlie Brown

2010-01-17

I september kom en liten röd jaktcockerspaniel in i Mikis och mitt liv, Trollebergarens Charlie Brown.

Charlie Brown är uppfödd på Trollebergarens kennel i Harlösa hos Caj och Anki Lindlbom. Hans mamma, Smedmästarens Rufsa är en framgångsrik tävlande jakthund med meriter från både SM och EM. Pappan (som är dansk) likaså. Många av er har nog redan träffat Charlie Brown, eller CB som flera kallar honom. Han är redan välberest med bl.a Djursholms elittävling samt Stockholm Horse Show på sin agenda.

Charlie är en glad och positiv hund som älskar både att kela och jobba. Tack vare vår eminenta tränare Jeppe Stridh samt Mikis fokusering är både jag och Charlie väluppfostrade och kan både sitt, ligg, rulla runt och vacker tass ;)

Kramisar, Nina

Läs fler blogginlägg