Scandinavium 26-27 feb

2010-04-12

I slutet på februari bar det av till Scandinavium igen.

Det är alltid jätteroligt att rida på dessa stora arenor och allra helst var det spännande och givande nu när flera ur yttersta världseliten var på plats. Att rida fram med Patrik, Anky, Isabelle och Adelinde är otroligt inspirerande.Sandra var med och skötte Ajax och Mikis stöttade mig.

På framridningen fick jag hjälp av Lussan som gjorde ett super jobb. Meningen var att försöka spänna bågen mer än tidigare för att försöka höjja procenten. Ajax kändes jättefin på alla ridpass. Väl inne på banan i GP var han fin men vi fick många kostsamma missar. Procenten var samma som förra året när vi red prickfritt så det vi satte fick vi högre poäng på. Dock räckte det tyvärr inte till en plats i kuren. Sist in i kuren var Minna på Larina på 66 % och vi hade nästan 64%. Efter att hängt läpp ett litet tag valde vi att glädja oss åt Anette Christensen och Charlotte Haids fina ritter samt ha socialt trevligt och njuta av atmosfären.

Med vänliga hälsningar,

Nina Bengtsson

Läs fler blogginlägg