Bloggarkiv

2008-11-20

Ändrade planer..

, 2010-08-19

I helgen var det meningen att Ajax och jag skulle åka till Strömsholm på SM. Istället blir det Köpenhamn.

Men så ringde Bo Jenå och frågade om jag ville rida tre stjärning CDI i Köpenhamn istället. Tyvärr krockar dessa tävlingar. Efter kort rådslag med Mikis kom vi fram till att det passar oss bättre att rida Köpenhamn. Betydligt kortare resa och möjlighet till internationell rutin och världsranking poäng (på vissa tävlingar styr det vilken start grupp du rider i). SM är i år mycket en VM avstämning och även om Ajax är en av de få VM kvalade hästar i Sverige just nu, så har vi inte satsat på det under året. Till Köpenhamn kommer bla Minderhoud, prinsessan Natalie, Fiona Bigwood, Stephanie Peters och hela danska A truppen. Ska bli roligt att se bra ridning och komma ut igen. Håll tumme!!

Kramis Nina

Underbar helg i Laholm klar. 1a i GPn!

, 2010-08-10

Vilken helg!! Varit i Laholm på nationell tävling. Jag red tre hästar och de skötte sig förträffligt.

Diesel var 4a på dryga 68% i Mc2 och två poäng från plac i La6. Diesel är klok att tävla på och får höga betyg på sin gång.

Royal Touch Stone är en klippa och gick in på 67-68 % i Msv B. Två 3e platser räckte det till. Till saken hör att han varit på sommarspa i Falsterbo och kom hem två dagar innan tävlingarna började.

Ajax var laddad första dagarna. Blev ändå 2a i Sb1 och 4a i Int II. I GP var han lugnare och fick nästan 67% och vann. Meeting bäst blev han också :)

Ett stort tack till Laholms RF för deras fantastiska jobb att skapa en sån trevlig tävling.

Kram från en trött men jätteglad Nina

Läs fler blogginlägg