Ändrade planer..

2010-08-19

I helgen var det meningen att Ajax och jag skulle åka till Strömsholm på SM. Istället blir det Köpenhamn.

Men så ringde Bo Jenå och frågade om jag ville rida tre stjärning CDI i Köpenhamn istället. Tyvärr krockar dessa tävlingar. Efter kort rådslag med Mikis kom vi fram till att det passar oss bättre att rida Köpenhamn. Betydligt kortare resa och möjlighet till internationell rutin och världsranking poäng (på vissa tävlingar styr det vilken start grupp du rider i). SM är i år mycket en VM avstämning och även om Ajax är en av de få VM kvalade hästar i Sverige just nu, så har vi inte satsat på det under året. Till Köpenhamn kommer bla Minderhoud, prinsessan Natalie, Fiona Bigwood, Stephanie Peters och hela danska A truppen. Ska bli roligt att se bra ridning och komma ut igen. Håll tumme!!

Kramis Nina

Läs fler blogginlägg