Dags igen för uppdatering!...

2011-05-16

Hej alla vänner / kunder! Dags för hemsideuppdatering.

Jag vill be om ursäkt för min dåliga uppdatering av hemsidan. Verkar som förgjort att få ett system i det hela. Än en gång ska jag försöka ta tag i det hela och hålla er uppdaterade i vad som händer i vårt hästliv. Denna gång börjar vi med en genomgång av hästarna och vad de gjort på sista tiden.

-Amir och Fanny har tävlat LB med placeringar och debuterade LA för ett par veckor sedan med en 5e plats. Paret ska debutera MC1 i Björbäck nu i helgen.

-Don Diesel har tävlat en gång och var placerad i två starter. MC1 och debut i Msv B. Lite tittig men ändå fin. Hade bl.a. 9st 8or i ett av programmen. Härligt med en häst som ligger på 68 % trots att han är spänd och inte har tävlat på 8 månader.

-Avec började säsongen med några fina starter i LB med vår stallchef Nina Persson. Han är så klok och duktig på tävling. Senaste starterna har Fanny fått äran att rida honom i unghäst klasserna. Fanny och Avec har haft upp till 71 % i de starter de gjort. Det är roligt att se hur Fanny utvecklas med uppgiften. Senast satt hon på framridning med självaste Jan Brink och det berörde henne inte. Bra gjort då hon bara är 15 år :)

-Capriccio har startat MC1 med Nina Persson. Hon måste ju kvala för att få rida Msv B. Kval procent och placeringar har det blivit. Dock skrämde en traktor Capriccio i hagen och nu är han konvalescent en längre tid. Så är det med hästar “upp som en sol”. Som tur är är det en skada som läker med vila så nu är det skrittpromenader som gäller i 2 månader för honom.

-Bogart har gjort komet karriär på dressyrbanan ;) Placerad i LA till nästan 71% och nu färdig kvalad i MC. Tränar byten och ska ut i Msv B så snart tilfälle ges. Allt med Nina Persson i sadeln.

-Ajax har skrittat i 8 veckor pga ett exploderande överben. Förra veckan blev han friskförklarad men det är en lugn igångsättning som gäller så hela vårsäsongen är borta. Ajax har bara varit sjuk en gång tidigare och har sprungit många mil med mig så han är ursäktad.

-Duett har vår ex. stallchef Sandra Svensson tagit över. På deras två första starter kvalade de i MC ( var placerad i båda klasser) och i Björbäck blir det Msv B debut. Duett ser stundtals fantastisk ut och nu behövs rutin och styrka för att jobba vidare mot Msv A.

Vill även passa på att gratulera Elisabeth Torissi och Kaskad för fina placeringar i Msv B och debut i Msv A. Kaskad står hos oss och är också en i teamet.

/ back-in-data-business Nina (reds. anm. “again…:)”

Läs fler blogginlägg