Bloggarkiv

2008-11-20

Mikis tävlat Ajax

, 2011-06-26

Idag fick jag möjligheten av Nina att testa på en medelsvår C:1 på Ajax som precis är igång efter vila. Och igång var han:) En viss anspänning kunde ses genom hela programmet för såväl häst som ryttare men kul var det!:)

Tack Nina för att jag fick äran att rida Ajax.

Kramar,

Mikis


P.S Hur gick det då?… nästa fråga tack:)

Avec är såld

, 2011-06-25

Ibland är vi människor tvugna att göra saker som man kanske inte vill egentligen.

En sådan sak har jag just gått igenom. Avec är såld.
Jag har insett att även jag måste bli mer affärsmässig för att skapa bättre möjligheter för min dressyr satsning. I denna strävan ingår numera att sälja en häst då och då.

Under vintern har Anna Kjell från Lidköping varit här och tittat på hästar och efter moget övervägande fastnade hon för Avec. Anna och Avec passar jättefint ihop. Anna har också en äldre häst som hon är på väg mot St. George med och som kan ge Anna den rutin hon behöver för att lättare komma dit med Avec.

Avec är definitivt en GP häst (vet det lika säkert som jag visste att Caruso (Eva Ulf) var det när han var 5). Med det i tanke är jag så glad att köparen är begåvad ryttare med klok, ödmjuk inställning. Anna Kjell har det som krävs för att kunna rida GP en dag.

Mikis och jag är stolta och glada att Anna har köpt Avec och ser fram mot att stötta ekipaget framåt tillsammans med Annas huvudtränare Anneli Borgh.

Kramar Nina

P.S. alla i stallet avgudar Avec så som den “onde” säljaren är det skönt när tjejerna säger: -“Anna är så gullig så hon är värd Avec”! Puh ;)

Norrköping International Horse Show 2011

, 2011-06-01

Nina och jag tackar Norrköping International Horse Show för en mycket trevlig och underhållande helg där vi fick äran att vara speakers under dressyrmomenten. På NHS möts man av en synnerlig trevlig stämning, välvilja och intresse från alla parter; såväl ryttare, hästägare, utställare, funktionärer med fler.

Ett stort grattis till det vinnande ekipaget i såväl Grand Prix som Grand Prix Kür Einar Kristoffersen & Montesse.

Mvh,

Mikis Samaras

Läs fler blogginlägg