Avec är såld

2011-06-25

Ibland är vi människor tvugna att göra saker som man kanske inte vill egentligen.

En sådan sak har jag just gått igenom. Avec är såld.
Jag har insett att även jag måste bli mer affärsmässig för att skapa bättre möjligheter för min dressyr satsning. I denna strävan ingår numera att sälja en häst då och då.

Under vintern har Anna Kjell från Lidköping varit här och tittat på hästar och efter moget övervägande fastnade hon för Avec. Anna och Avec passar jättefint ihop. Anna har också en äldre häst som hon är på väg mot St. George med och som kan ge Anna den rutin hon behöver för att lättare komma dit med Avec.

Avec är definitivt en GP häst (vet det lika säkert som jag visste att Caruso (Eva Ulf) var det när han var 5). Med det i tanke är jag så glad att köparen är begåvad ryttare med klok, ödmjuk inställning. Anna Kjell har det som krävs för att kunna rida GP en dag.

Mikis och jag är stolta och glada att Anna har köpt Avec och ser fram mot att stötta ekipaget framåt tillsammans med Annas huvudtränare Anneli Borgh.

Kramar Nina

P.S. alla i stallet avgudar Avec så som den “onde” säljaren är det skönt när tjejerna säger: -“Anna är så gullig så hon är värd Avec”! Puh ;)

Läs fler blogginlägg