Bloggarkiv

2008-11-20

Charlie Brown på lyxweekend i Höllviken

, 2011-09-26

Kan man ha det bättre?

Hej,

Charlie Brown här! Vill passa på att tacka familjen Oldenburg med Filippa i spetsen för att jag fick en sådan underbar lyxweekend i Höllviken i helgen. Jag fick leka, bada, hoppa agility, äta massor av gott, träffa ett par justa Falsterbo-tikar (en tyska och en fransyska:) och fick massor med gos. Kunde inte ha haft det bättre!

Åh så fick jag en rosa gris oxå som jag älskar över allt annat. Tack Filippa för att du tog hand om mig. Vill gärna komma igen snart! Men nu skall jag ut och jaga fasaner och skita ner mig lite igen så att husse känner igen mig. Det verkar ju viktigt det där..

Stora cocker-kramar,

Charlie Brown


Jag och min vän Filippa Oldenburg efter att vi har badat. Och grisen som jag fick, jätterolig:)


Man kan ju bli lite trött efter allt lekande. Grisen helt slut, väntar på att han skall vakna igen.


Trevlig familj det här. Funderar på när jag får komma nästa gång

Närmare hjärtat

, 2011-09-24

Det finns vissa som kommer närmare inpå en andra och jag undrar ofta vad det beror.

Det där sista, lilla extra som gör att t.o.m. en vuxen man (nja kanske åldrande lammkött är mer passande..) kan vakna mitt i natten och komma ihåg och uppleva igen. En känsla som värmer en, minnen som får en att le. I natt hade jag en sån upplevelse när jag mindes den underbara tiden när Avec var hos oss.

Nina och jag har haft glädjen att möta många trevliga hästar och alla har varit unika på sitt sätt. För mig är Avec en av dem mest speciella och minnena är många runt honom. Det finns ett par till som jag vill skriva om men en häst i taget..

Vi vet hur bra han har det hos sin nya matte och husse och allt går som vi trodde att det skulle göra; jättebra vilket känns underbart!

Stora kramar och en mental morot till Dig Avec

/Skidkillen som börjar bli blödig dressyrryttare:)


Avec som 1-åring


5 år och så söt


Avec och nya matten Anna Kjell. Ser fram emot att se er på Breeders.

Inspirerande hästclinic i Tallin avslutad

, 2011-09-20

Estland på frammarsch – dressyren växer

I helgen var vi inbjudna till att hålla i en hästclinic i Tallin hos Marika Vunder, en Internationell Grand Prix ryttare som vi mötte på Norrköping Horse Show förra året.

Clinicen genomfördes på trevliga Järlepa Dressage Center (http://manorhousehorses.com) hos Marika Vunder och Eva-Maria Vint-Warmington, internationell FEI domare. 5 ryttare medverkade coh vi hade en mycket inspirerande och givande helg.


Marika Vunder på Orlando och Nina


Nina med elev


Marika Vunder med Orlando flankerade av Mikis och Nina


Marika och Mikis i god dialog


Vackra Järlepa sett från ovan

Vi ser fram emot att hålla kontakten med våra nyfunna hästkollegor i Estland och har redan bjudit in dem hem till oss för att ytterligare kunna stärka relationerna.

Hästhälsningar från Nina & Mikis

Läs fler blogginlägg