Närmare hjärtat

2011-09-24

Det finns vissa som kommer närmare inpå en andra och jag undrar ofta vad det beror.

Det där sista, lilla extra som gör att t.o.m. en vuxen man (nja kanske åldrande lammkött är mer passande..) kan vakna mitt i natten och komma ihåg och uppleva igen. En känsla som värmer en, minnen som får en att le. I natt hade jag en sån upplevelse när jag mindes den underbara tiden när Avec var hos oss.

Nina och jag har haft glädjen att möta många trevliga hästar och alla har varit unika på sitt sätt. För mig är Avec en av dem mest speciella och minnena är många runt honom. Det finns ett par till som jag vill skriva om men en häst i taget..

Vi vet hur bra han har det hos sin nya matte och husse och allt går som vi trodde att det skulle göra; jättebra vilket känns underbart!

Stora kramar och en mental morot till Dig Avec

/Skidkillen som börjar bli blödig dressyrryttare:)


Avec som 1-åring


5 år och så söt


Avec och nya matten Anna Kjell. Ser fram emot att se er på Breeders.

Läs fler blogginlägg