Charlie Brown på lyxweekend i Höllviken

2011-09-26

Kan man ha det bättre?

Hej,

Charlie Brown här! Vill passa på att tacka familjen Oldenburg med Filippa i spetsen för att jag fick en sådan underbar lyxweekend i Höllviken i helgen. Jag fick leka, bada, hoppa agility, äta massor av gott, träffa ett par justa Falsterbo-tikar (en tyska och en fransyska:) och fick massor med gos. Kunde inte ha haft det bättre!

Åh så fick jag en rosa gris oxå som jag älskar över allt annat. Tack Filippa för att du tog hand om mig. Vill gärna komma igen snart! Men nu skall jag ut och jaga fasaner och skita ner mig lite igen så att husse känner igen mig. Det verkar ju viktigt det där..

Stora cocker-kramar,

Charlie Brown


Jag och min vän Filippa Oldenburg efter att vi har badat. Och grisen som jag fick, jätterolig:)


Man kan ju bli lite trött efter allt lekande. Grisen helt slut, väntar på att han skall vakna igen.


Trevlig familj det här. Funderar på när jag får komma nästa gång

Läs fler blogginlägg