Teknik + Nina = Error

2012-04-16

Efter 7 sorger och 8 bedrövelser har jag äntligen lyckats knäcka koden för att uppdatera min websida. Får väl också erkänna att jag mutat en av mina vänner som är “hacker” på något seriöst företag (när jag sa att jag skulle lära hennes häst lite GP krumilurer blev hon välvilligt inställd ;)

Jag och hästarna är nu väl installerade på Lejondal. Vi trivs som fisken i vattnet. Lejondal är en fantastisk dressyranläggning strax norr om Sthlm. Det finns ett 20*60 ridhus med härlig sand-spån botten och speglar. Här finns oxå 2 utebanor och en skrittmaskin för 6 hästar. Det tar 3 min att skritta ut i skogen,vilket Charlie Brown uppskattar :)När du står vid skrittmaskinen kan du blicka ut över Lejondals sjön eller se lite åt höger,där ligger Lejondals fantastiska slott!

Vyer och faciliteter till trots, det jag uppskattar mest är:

-Lou och Stigs förmåga att få mig att känna mig välkommen. Varmt Tack! – alla underbara härliga gamla vänner. Har inte förstått hur mkt jag saknat Er. – den ödmjuka, glada och positiva stämning som råder på gården. Alla har varit mkt trevliga och hjälpsamma! Kan oxå berätta att jag haft besök utifrån och flera har kommenterat: “ Vilken trevlig stämning det är på Lejondal. Hit kommer jag gärna tillbaka.”

Presentation av hästarna i stallet (just nu 8 st) samt små berättelser om det som hänt kommer kontinuerligt.

Läs fler blogginlägg