Grattis till en ögonsten.....

2012-04-25

Vissa hästar har en speciell plats i mitt dressyrhjärta.

För många år sedan var jag hos Birgitta Kjellin för att titta på hästar. En gänglig långbent 3-åring väckte mitt intresse. Med hem kom Caruso. Ca 165 cm hög och med ögon som brunnar :) Som ung var Caruso min dröm häst. Mjuk,balanserad och med stor talang för samling. Jag var redan när han var 5 år säker på att Caruso var en Grand Prix häst.

När Caruso gick från 4 till 5 års ålder hände det som inte får ske med en häst för Nina.
Han växte….. Inte bara på höjden utan även på längden och när vi närmade oss Falsterbo var han gigantisk.

Jag hyrde in Pernilla Andre att rida på Fa-bo och där kom dom 2a. Så stolt och glad över min då närmre 180 höga häst :) 21-22/4 hade Lidköping nationella tävlingar och där var Eva Ulf och Caruso 4a i Int II på 67,8 % samt 6a i GP på 66,8%. Tack Eva för att just du köpte Caruso och tack för att du förädlar en av mina favoriter på ett sånt fint sätt!!!

Läs fler blogginlägg