Blomman stallets Femme Fatale.....

2012-05-02

I stallet hos Dbn spirar vårkänslorna. Karins häst Wunderblume till vardags kallad Blomman, leker med pojkarnas känslor. De lite mer veka pojkarna, se Ajax och Laetsgo, blir helt bortkollrade. Ajax var till och med tvungen att byta stall för han kunde inte äta, sova och så fort Blomman var längre än 2 meter i från honom gnäggade han hysteriskt och förtvivlat. När Louise Rosell var och hälsade på Laetsgo var hon förundrad över hur han betedde sig, han gnäggade och var allmänt orolig. Hon hade aldrig sett honom sådan. Jag förklarade att det var enkom för att Blomman inte var där.

Provence däremot, som är en tuffing, han ler ett brett leende när Blomman kråmar sig, njuter av hennes uppvaktning men låter det inte rubba hans vardag.

Jag tycker alltid att det är intressant att se hästarnas beteende och jag vill drista mig till att säga att det mycket som går att relatera till människovärlden ;)

Läs fler blogginlägg