Lag-SM

2013-09-05

Vid lag -SM i Vallentuna deltog Lejondals RF med 2 lag.

Meningen var att vi skulle ha ett topplag och ett lag med mer orutinerade hästar. Tyvärr blev Siv sjuk och vi fick inte tillgodoräkna oss Martin Ågevall – Double Diamonds poäng i Int 1 efter hästägarens beslut, så nu blev det två gröna lag.

Men skam den som ger sig! Glada amatörer körde på. Jossan hoppade in som reserv med några timmars varsel. I Sivs tävlingskläder red hon sitt första lag-SM. Marit Flyhammar red på personbästa. Fia Klarbrant hade en fantastisk framridning och bra grundkänsla i Int 1. Anna Lindqvist hade också personbästa. Jag och Diesel debuterade Int 1 och förutom piruetterna( som inte är riktigt klara ännu:) gjorde DD en strålande debut. 8:or på bl.a. tvåor, ökad skritt o galopp, öppna och travvolter. Martin red Casai och hade otur med många störande objekt.

Inga topplaceringar för lagen men god sammanhållning och nyttiga starter. Vi ser fram mot 2014!!!

N

Läs fler blogginlägg