Tävlingsarkiv

Vestfold, Norge 27-29 januari

2008-12-20

Efter en välbehövd tävlingsvila börjar säsongen tidigt 2009; redan i Januari. Första tävlingen där vi är nominerade för medverkan är Vestfold i Norge.

Vi har tidigare inte haft möjlighet till medverkan i Vestfold förut. Efter lite research bland vänner och ryttarkollegor har vi förstått att det är en fin tävlingsplats med varma, omtänksamma arrangörer som ger det lilla extra för att skapa en god stämning och vi är glada till nomineringen. Givetvis finns det en utmaning att resa norrut på små vindlande Norska vinter vägar med hästtransporten men vad gör man inte för sporten:)

Nominerade till Vestfold för vår del är Ajax i Grand Prix och Regine och Capriccio i Intermediere I. Tiden får utvisa vilka hästar som åker då förbundet skall återkomma om definitivt startande ekipage.

Håll tummarna!:)

NBC, Nordic Baltic Championship 21-23 november

2008-11-28

Fredagens Int II blev en bra uppvärmning inför helgen. Silvermedalj med det uttagna laget under lördagen! Ajax kändes jättefin trots en del mindre misstag. Under söndagens kur kändes Ajax trött och vi hade en utmanande stund tillsammans. Ett antal kostsamma missar gjorde att vi inte riktigt nådde ända fram resultatmässigt. Det var dock mycket lärorikt och vi fick stort, positivt stöd av Bo Jenå, vår nya landslagskapten som har axlat sin roll väl.

Helsinki Horse Show 17-19 oktober

2008-10-17

oplacerad i GP. Ajax var fin men blev rädd för miljön så vi hade en del missar. I GP special var han jätte duktig. Nästan 63% och seger. En liten kostsam miss i båda bytesserierna men fick 5 st 8or av olika domare på olika rörelser (bla piaff, travsluta, ökad galopp). Vår första Internationella GP seger!!

SM i Helsingborg 31/10 - 2/11

2008-10-11

Två spända ritter i Int II och GP och lite trött i GP kur. Procent från 63 till 65,6 och slutade 8a efter flera fina hästar. Målet var topp 10. Uttagen att rida för Sverige på Nordiskt Mästerskap 21-23 nov::)) Vilket fantastiskt år vi har haft. Bamse kram till allt och alla!!!

Till tävlingssidan