Tävlingsarkiv

Adelinde tränarutbildning‏

2013-05-02

5/4 var det tränarutbildning i Södertälje för Adelinde Cornelissen.

Jag har träffat Adelinde en del då vi red både Globen o Scandinavium tillsammans och alltid fått intrycket att hon är en genuint bra människa. Pratade en del med henne vid sidan av i Södertälje o mitt intryck kvarstår. Adelinde står med fötterna på jorden, har en strukturerad plan och en sund inställning till sporten. Att det sen visar sig att hon är pedagogisk och har ett bra öga gör det hela inte sämre :) Jag hoppas verkligen att hon kan hitta/har en värdig efterträdare till Pharzival.

Njut av våren!!

Nina

Video -> Nina tränar

Programträning för Magnus Ringmark 7-8 maj

2013-03-27

Magnus Ringmark är Grand Prix domare med internationell status och även domarutbildare i södra Sverige. Han dömer Sveriges unga hästar vid 4-årschampionat, Falsterbo och Breeders. Magnus har en genuin hästkunskap och har haft egen uppfödning. Han har bland annat fött upp Santiago som tog sig till Breeders-final 2012. Magnus jobbar som läkare men har också verksamhet tillsammans med Stefan Jansson på deras gård Marcusa gård i Varberg.

Den 7-8 maj kommer Magnus till Lejondals gård för att hålla programträning. Som deltagare rider du 30 min den första dagen och 15 min den andra dagen. Träningen kommer att ske dagtid.

Pris: 500 kr/ekipage för båda dagarna inkl. reskostnader.

Intresseanmälan till Nina Bengtsson via e-post till nina@dressagebynina.se senast 28 april.

Ekipage från Lejondals Ryttarförening och kunder till Dressage by Nina prioriteras i första hand.

Kurs för Kerstin André 8-9 feb 2013

2013-01-23

Den 8-9 februari kommer Kerstin André till Lejondals Gård för att ha kurs. Du som tränar med Dressage by Nina är hjärtligt välkommen att sitta med, lyssna och lära!

Kerstin är A-tränare och blev årets tränare i Sverige 2010. Hon tränar landslagsryttare som Pernilla André-Hokfelt, Mattias Jansson, Ebba och Mia von Essen m.fl. Kerstin är även mentor för Sveriges Junior- och Young Rider-landslag. Kerstin var den som tränade mig och Ajax från början när jag flyttade till Skåne och fram till Globen.

Kerstin är en positiv instruktör med ett öga för de små detaljerna. Hon är otroligt tydlig, informativ och pedagogisk och jag vet att det kan ge oerhört mycket att sitta och lyssna på henne när hon håller träning.

Kursen pågår fredag eftermiddag samt lördag förmiddag, se tider nedan.

Fredag
14.30 Siv B
15.15 Nina B – Tutchi
16.00 Fia K
16.45 Nina B – Diesel
17.30 Jennie Ö – Marcello

Lördag
9.00 Siv B
9.30 Sara R
10.00 Fia K
10.30 Nina B – Diesel
11.00 Jennie Ö – Marcello
11.30 Nina B- Tutchi

Till tävlingssidan